10 en 11 juli 2021: Boet’n Pop (classic pop- en rockfestival) en Country Music festival in Rolde!

10 en 11 juli 2021: Boet’n Pop (classic pop- en rockfestival) en Country Music festival in Rolde!

24 juni 2021

Eindelijk weer een feestje vieren, dansen en een drankje doen samen met al je vrienden? Dan kun in je in het weekend van 10 en 11 juli terecht op de Grote Brink in Rolde!

De Rolder Activiteiten Stichting zet de komende periode volledig in op het veilig door laten gaan van Classic pop- en rockfestival Boetn Pop (zaterdag 10 juli) en het Country Music festival (zondag 11 juli). De voorverkoop voor beide evenementen is intussen gestart.

Voor Boetn Pop zijn Blueztrail, Morning View, Dijk Dijk Tribute.nl en Straight on Stage gecontracteerd. Je kunt een avondje onvervalste blues, rockmuziek uit de nineties (o.a. Pearl Jam en Nirvana), Nederpop en heerlijke gouden (rock)hits van vroeger verwachten. Uiteraard met veel energie gebracht door 4 geweldige bands die staan te popelen om weer te mogen optreden!

Ook het Country Music festival op zondag 11 juli heeft een geweldig programma met o.a. RamblinBoots, Sera Noa, Jody Kailola band en gitaarvirtuoos Joost Dijkema. Een Country/Americana evenement met gezelligheid, lekker eten en drinken.   

Beide evenementen zijn te bezoeken met een geldig coronatoegangsbewijs. Je beschikt dan over een vaccinatiebewijs (volledig gevaccineerd), een negatieve coronatest (gratis via testenvoortoegang.org) of een herstelbewijs. Check voor meer informatie hierover ook de site van de Rijksoverheid.

Daarnaast dient men uiteraard te beschikking over een ticket. Deze is te verkrijgen via  https://eventree.nl/evenement/boetn-pop/ en/of via https://eventree.nl/evenement/country-music-festival/

De bands en muzikanten hebben er ontzettend veel zin en willen graag weer voor jullie spelen, de organisatie heeft alles geregeld voor een mooi weekend. Kortom; alles is geregeld om samen met de bezoekers een feestje te kunnen bouwen!

Most Read