Assen kan gratis naar DNK

Assen kan gratis naar DNK

Reserveer
16 september 2021

Het theater van DNK opent opnieuw haar deuren! Om dit te vieren staat op 17, 18 en 19 september een feestelijk openingsweekend gepland. Dit weekend zijn meerdere voorstellingen en concerten voor jong en oud bij te wonen. En omdat het theater het afgelopen jaar amper open is geweest, wordt met steun van sponsoren deze aftrap van het theaterseizoen gevierd met alle inwoners van Assen. Zij kunnen twee vrijkaarten per huishouden reserveren voor een voorstelling naar keuze op 17, 18 of 19 september. Immers, DNK is van en voor Assen en haar inwoners.

Theater DNK is voor de zomer gestart met de verkoop van een groot aantal theatervoorstellingen en concerten voor de periode tot 1 december 2021. Het gaat om een breed aanbod van dans en toneel tot cabaret en musical voor jong en oud. In de loop van het najaar zullen ook de overige voorstellingen van het theaterseizoen 2021-2022 in de verkoop gaan. Er is gekozen voor gespreide verkoopmomenten, om zo optimaal te kunnen anticiperen op de ontwikkelingen rondom het coronavirus.

DNK lanceert deze actie, gefinancierd door sponsorgeld, om alle inwoners uit Assen en de regio uit te nodigen om samen het theaterseizoen af te trappen. Een mooie manier om het vaste publiek te bedanken voor alle steunbetuigingen de afgelopen periode, maar ook om nieuwe bezoekers uit te nodigen en kennis te laten maken met hun theater.

Programma tijdens het openingsweekend
Op vrijdag 17 september trapt het Noord Nederlands Orkest voor de klassieke liefhebber om 20.00 uur af met het Openingsconcert Twee gezichten van Rusland.

Voor de kinderen is op zaterdag 18 en zondag 19 september om 13.30 uur de voorstelling Heb je mijn zusje gezien (2,5+) van Hoge Fronten: Sarah Jonker en Joke van Leeuwen te zien. Deze voorstelling is onderdeel van het Jeugdtheaterfestivalfestival Art of Wonder.

Zaterdagavond 18 september staat in het teken van twee Noordelijke talenten. Erwin de Vries en ISZA (Isa Zwart) staan samen om 20.00 uur in een double-bill programma op de bhne.

Het weekend wordt op zondag 19 september om 15.00 uur afgesloten met een concert van het Noordpool Orkest. Samen met Elske DeWall en Jim van der Zee zullen zij de iconische titelsongs van James Bond ten gehore brengen.

Al met al een weekend vol prachtig theater, als aftrap van een goed gevuld theaterseizoen. Het wordt mooier dan ooit.!

Voorwaarden en maatregelen
Iedereen kan voor een voorstelling naar keuze tijdens dit openingsweekend maximaal twee vrijkaarten reserveren. Om zoveel mogelijk bezoekers welkom te kunnen heten, is het niet mogelijk om extra kaarten bij te boeken. Meer informatie over het programma en de voorwaarden is te vinden op www.dnk.nl/mooier.

Natuurlijk blijft DNK alert en zijn alle maatregelen getroffen om zowel de veiligheid van de bezoekers als die van de medewerkers te waarborgen. Zie www.dnk.nl/corona voor actuele informatie over de maatregelen bij DNK.

Most Read