KUNST aan de VAART  BUITEN

KUNST aan de VAART BUITEN

25 augustus 2021

Kunst aan de Vaart, dat bij velen al op een vast plekje in de agenda staat, heeft dit jaar een bijzondere editie: Kunst aan de Vaart BUITEN – (T)Huis aan de Vaart.

De 14e editie van Kunst aan de Vaart vindt dit jaar BUITEN plaats. Als gevolg van Corona kunnen de bewoners van de Vaart nog geen grote aantallen bezoekers in hun huizen welkom heten. Daarom is Kunst aan de Vaart BUITEN georganiseerd. Langs de Vaart, in het Hugesparkje en langs het Kanaal (tot aan de Sluis) staan 14 kunstwerken opgesteld: boven, in of langs de Vaart. Gedurende de drie weken tussen zaterdag 28 augustus en zondag 19 september kan ieder die dat wil op een zelfgekozen tijdstip de wandeling maken om dit alles te bekijken. Door deze spreiding in de tijd kan iedereen veilig van de kunst genieten.

Opening en muziek

In de weekenden van 4/5, 11/12 en 18/19 september is er muziek, zijn er lezingen en worden er rondwandelingen met gids georganiseerd. Op zaterdag 28 augustus om 16.00 uur zal er aan de Kop van de Vaart een bijzonder openingsmoment zijn!

Programma Kunst aan de Vaart

Bij o.a. de VVV en horeca aan de Markt en de Vaart kan een flyer met de plattegrond, route en info over de kunstenaars en kustwerken worden opgehaald. Ook kun je de plattegrond en extra informatie hieronder downloaden.

Download programmaboek

Plattegrond Kunst aan de Vaart Buiten

Voor vragen kunt u contact opnemen met [email protected]
U bent van harte welkom op de 14e editie van Kunst aan de Vaart BUITEN met 14 kunstwerken in de openbare ruimte.

Most Read