De TT-editie

Al 90 edities lang genieten we van alles wat de TT races ons bieden. Die liefde voor motorsport, de gezelligheid van het festival en het samenzijn met el-kaar. Alles gaat nog steeds anders dan normaal, maar met de zomer voor de deur, de terrassen en winkels die weer open zijn krijgen we steeds meer vrij-heid. In deze editie lees je alles over de TT, geven we je tips voor vaderdag en laten we de mooiste plekjes van Assen zien.

 

De Paas-editie

Happy Easter. Lees hier de paas-editie van de Dit is Assen krant. Lees alles over de bevrijding van Assen, de oorsprong van Pasen en laat je verrassen over al het moois dat Assen heeft te bieden. (Maart 2021)

 

De Valentijns-editie

Love is in the air! De Valentijns-editie van de Dit is Assen krant stond in het teken van liefde voor Assen. Laat je meenemen op reis door de tijd in het Asserbos met boswachter Marten van Dijken, of laat je inspireren door onze lokale ondernemers. Lees hier de krant. (Februari 2021)

 

De Kerst-editie

Na een lange tijd van afwezigheid is hij weer terug, de Dit is Assen krant. In deze kerst-editie vind je van alles over Assen terug. Van wandelroutes tot de online winkelstraat. (December 2020)